Burim Hashani

FOLLOW

Drejtor i Programit të Energjisë

Burim Hashani është Drejtori i Programit të Energjisë.

Ai ka përvojë të gjerë në sektorin e energjisë dhe ka punuar si ekspert i sektorit të energjisë në Zyrën për Sfidat e Mijëvjeçarit në Qeverinë e Kosovës dhe si Menaxher dhe Këshilltar i Projektit gjatë proceseve të ndërlikuara siç është privatizimi i Kompanisë Kosovare për Shpërndarje dhe Furnizim me Energji Elektrike si dhe hartimi i ligjeve kryesore të energjisë.

Ai dikur luante futboll për ekipin kombëtar të Kosovës!

Firm Login

Lost your password? x