Kastriot Orana

FOLLOW

Sekretar Ekzekutiv

Kastriot Orana është Sekretar Ekzekutiv i MFK-së i cili i lidh të gjitha “pikat” në aktivitetet tona. Më parë, ai ka shërbyer si Udhëheqës i Stafit në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës dhe ka mbi shtatë vite përvojë në administrim, logjistikë, financa, etj në qeverinë e Kosovës.

Pak njerëz e dinë që Kastrioti është gjyqtar ndërkombëtar i certifikuar në ndeshjet e pingpongut, pas një karriere në ekipin olimpik të pingpongut të Kosovës!

Firm Login

Lost your password? x