Nexhmedin Ramadani

FOLLOW

Shofer i Zyrës

Nexhmedin Ramadani është Shofer i Zyrës në Fondacionin e Mijëvjeçarit të Kosovës. Ai ka punuar si shofer për Koordinatorin Kombëtar në Sfidat e Mijëvjeçarit në Kosovë në Zyrën e Kryeministrit në Republikën e Kosovës. Nexhmedini më parë ka punuar në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës si shofer personal dhe mbrojtës i afërt i Ministrit të Punëve të Jashtme. Nexhmedini mban titullin Bachelor për Ekonomi në Kolegjin Evropian të Kosovës.

Firm Login

Lost your password? x