Nora Cimili

FOLLOW

Specialiste e Efiçiencës së Energjisë

Nora është Specialistja jonë e re e Efiçiencës së Energjisë.

Zyra Evropiane në Kosovë ishte shtëpia e dytë profesionale për Norën për plotë 10 vite, ku njëkohësisht ajo kultivoi dashurinë e saj për arkitekturën.

 

Nora mban titullin Bachelor në Inxhinieri të Ndërtimit dhe dy diploma, një në Planifikim Urban dhe Hapësinor dhe një në Efiçiencë të Energjisë në Universitetin e Prishtinës, duke kombinuar përvojën e saj në terren me një themel akademik sfidues.

Duke qenë e dhënë pas udhëtimeve, Norës i pëlqen të skijojë dhe të vizitojë qytete historike dhe piktoreske.

Firm Login

Lost your password? x