Rina Abazi

FOLLOW

Këshilltare për Media

RINA ABAZI filloi punën në MFK në tetor të vitit 2019, si Këshilltarja jonë për Media. Për më shumë se shtatë vjet, Rina ka qenë e angazhuar në avokim për zhvillimin e sektorit privat, shoqërinë civile, institucionet arsimore etj.

 

Ajo mban titullin Master në Marketing, Reklamim dhe Marrëdhënie me Publikun nga Universiteti i Sheffield. Sidoqoftë, meqë teknologjia po përparon shpejt, Rina sigurohet të jetë në hap me trendet e fundit, duke u përpjekur kështu vazhdimisht për ngritje profesionale. Aktualisht, ajo është kandidate për t’u diplomuar në Marketingun Profesional të ofruar nga organi kryesor ndërkombëtar për marketing, Chartered Institute of Marketing (CIM), me seli në Mbretërinë e Bashkuar.

Firm Login

Lost your password? x