Violeta Krasniqi Rexha

FOLLOW

Specialiste e Përfshirjes Gjinore dhe Përfshirjes Sociale

Violeta Krasniqi Rexha është Specialiste e Përfshirjes Gjinore dhe Shoqërore në MFK. Ajo ka mbi 17 vjet përvojë profesionale në çështjet gjinore dhe të drejtat e njeriut, kombinuar me ekspertizë juridike, pasi ka punuar në Institucionin e Avokatit të Popullit të Kosovës dhe EULEX.

Asaj i pëlqen ta lexojë Kazuo Ishiguron dhe Paolo Coelhon!

Firm Login

Lost your password? x